Manden bag den lille virksomhed

Hvem er jeg?

Koldingnordservice - Om mig Halil

Jeg hedder Halil Topcu, er oprindelig fra Tyrket, men er dansk gift. I gennem de sidste 40 år har jeg boet i Australien, Norge og Danmark – de seneste 25 år her i Kolding. Jeg taler dansk, norsk, engelsk og tyrkisk.

Jeg er uddannet og har arbejdet indenfor hotel- restaurationsbranchen. Derudover har jeg arbejdet som mellem-leder, samt restaurantør i internationale hotelkæder og restauranter – som SAS Royal Hotel, Hotel Bristol, Manly Pacific Royal. Alt i alt har jeg 15 års erfaring herunder.

Endvidere har jeg arbejdet som vicevært, førstemand, og varmemesterafløser ved Lejerbo – her har jeg i alt 20 års erfaring fra.

Når det kommer til haven, er jeg meget bevidst om, hvordan jeg mener, haven skal passes og plejes. Med de klimaforandringer vi har i dag, skal haven efterhånden både kunne absorbere store regnskyld, tåle tørkeperioder og tiltrække bier, sommerfugle og forskellige andre insekter. 
Jeg tror på, at cirkulær anvendelse af ressourcer er den bedste løsning i haven, hvis man har rammerne til det. Bæredygtighed og genbrug gennem anvendelse af kompost og opsamling af regnvand. Jeg har fokus på at bruge færre kemikalier og i stedet anvende naturlige midler. 

Beviser på uddannelserne

Koldingnordservice - Servitør fagprøve
Koldingnordservice - Eksamensbevis
Koldingnordservice - Madlavnings certifikat

Brug for haveservice eller servering?

Om mig

Jeg er uddannet og har arbejdet indenfor hotel- restaurationsbranchen. Derudover har jeg arbejdet som mellem-leder, samt restaurantør i internationale hotelkæder og restauranter – som SAS Royal Hotel, Hotel Bristol, Manly Pacific Royal Sydney. Alt i alt har jeg 15 års erfaring herunder, samt vedligeholdelse af indendørs og udendørs inventar, igennem 20 års arbejde som ejendomsfunktionær.

Kontakt

Halil Topcu

Rønnealle 13
6000 Kolding

CVR: 39582929

SE Nr. 40323708